Kisker Online (A110)

TRAFIK START


A "START" csomagot választó vállalkozások egy pénztárgép segítségével értékesíthetik majd a termékeiket a szkennerek által leolvasott információk alapján. A rendszerben a forgalmi adatokat is a pénztárgép továbbítja az adóhatóság felé, és a számítógépre telepített áruforgalmi szoftvernek, amely képes kereskedelmi tevékenységet támogató statisztikákat készíteni. A "TRAFIK START" szükség szerint további eladás helyekkel rugalmasan bővíthető. 

Ezt a termék-csomagunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik egy megbízható, gyors rendszert keresnek és a legkisebb anyagi ráfordítással szeretnének megfelelni az NDN Zrt. által előírt készlet nyilvántartási kötelezettségnek. 
A csomag tartalma:
-  Trafik (áruforgalmi és kassza szoftver)
- Ventilátor nélküli, csepp- és porálló ipari számítógép, melyben a legmodernebb SSD merevlemez segíti az adatok gyors feldolgozását Posiflex
- Nagy sebességű hőnyomtatóval és fém kasszafiókkal felszerelt pénztárgép 
- Könnyen használható vonalkódolvasó 

TRAFIK PRÉMIUM


A „PRÉMIUM” rendszer-csomagot a legmodernebb kereskedelmi eszközeinkből állítottuk össze.

A megoldást választó boltokban az értékesítés és az üzleti adatok feldolgozása is egy érintőképernyős számítógép segítségével történik, a jogszabályoknak megfelelő nyugta- és számlaadást pedig egy elektronikus naplós adóügyi nyomtató biztosítja.

Mivel a nyomtató digitális formában tárolja a nyugták másodpéldányát, a rendszer használta jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket, a felhasználói pedig pontos képet kaphatnak üzletük forgalmáról, árukészletük alakulásáról, és arról, hogy melyek a leginkább, és legkevésbé keresett termékeik.  

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik egy helytakarékos, intelligens és a vásárlók kiszolgálását nagymértékben felgyorsító megoldást keresnek.

 

A csomag tartalma:

 

 - Trafik (áruforgalmi és kassza szoftver)

 

 - Csúcsminőségű, kétmagos processzorral felszerelt, ventilátormentes POS terminál Posiflex

 

 - Elektronikus naplós adóügyi nyomtató vevőkijelzővel (BlackCAT + Bixolon)

 

 - Elegáns kasszafiók 

 

 - Lézeres vonalkódolvasó 

 

 

 

A mindkét csomagunkhoz opcionálisan választható termékek amely az alkalmazással kapcsolatos tanácsadást, a karbantartást és a rendszerkövetést is tartalmazza. Ha felkeltették érdeklődését a Nemzeti Dohányboltok számára kínált megoldásaink,