Épületgépészet

A képzett szakembereink tervezők, kivitelezők szeretnének bemutatkozni Önöknek:

Fűtésnap

Napenergia

Épületgépészeti tevékenységünk az alábbiakat foglalja magába:

  • Fűtés-, gáz-, víz-, szennyvíz-, szellőzés tervezés, kivitelezés
  • Napkollektor, hőszivattyú beszerelés
  • Pellet kazán, faelgázosító kazán beszerelés, beüzemelés
  • Terezés, tanácsadás, helyszíni művezetés, műszaki ellenőrzés, anyagbeszerzés

Az egyedi tervek és a kivitelezés a helyszini felmérés, tervegyeztetéstől az engedélyezéseken át a kivitelezésig a részletes árajánlatokkal szívesen állunk rendelkezésükre, telefonon: 72/511-757, 20/9-133-179, vagy e-mailen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. illetve 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos út 9-ben személyesen.

Cégünk is részt vesz a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karával közösen indított DUÁLIS KÉPZÉSBEN! 2015 szeptemberétől Gépészmérnök BSc alapszakra jelentkező hallgatóknak sikeres felvételi beszélgetést követően szakmai gyakorlóhelyet és rendszeres havi díjazást tudunk biztosítani a képzés teljes ideje alatt.  A részletes tájékoztatást az intézmény honlapján található:http://felvi.pmmik.pte.hu/cikk/Dualis_kepzes A jelentkezéseket a fenti honlapon leírtak szerint február 2. – április 30. közt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre várjuk! Ugyanerre a címre várjuk a kérdéseket a képzéssel kapcsolatban.

A céget érintő kérdés esetén elérhetőségünk: Körösztös Imre tel.:06-20-9-133-179           Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.