Épületgépészet

Épületgépészeti tevékenységünk az alábbiakat foglalja magába:nap

  • Víz, Gáz, tervezés, kivitelezés.
  • Klímaszerelés, karbantartás, beüzemelés.
  • Tervezés, tanácsadás, anyagbeszerzés.
  • Energetikai tanúsítvány készítése.

Az egyedi tervek és a kivitelezés a helyszini felmérés, tervegyeztetéstől az engedélyezéseken át a kivitelezésig a részletes árajánlatokkal szívesen állunk rendelkezésükre, telefonon: 20/9-133-179, vagy e-mailen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. illetve 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos út 9-ben személyesen.

 

 

Klímatechnika

Célunk, hogy ügyfeleink elégettek legyenek az általunk beszerelt klímával, segítünk a berendezés helyének, méretének és egyéb paramétereinek kiválasztásában a telepítést megelőző felmérés során. Megfelelő tájékoztatást nyújtunk a berendezéssel és annak üzemeltetésével kapcsolatos tudnivalókról. Munkánk során törekszünk a tisztaság megőrzésére, miután végeztünk a szereléssel feltakarítunk magunk után.

Klímatechnikai tevékenységünk magába foglalja oldalfali, álmennyezeti, álló, monosplit (1 beltéri, 1 kültéri egység), multisplit (több beltéri, 1 kültéri egység) klímaberendezések telepítését, megegyezés szerint elhelyezhetjük a kültéri egységet falra, korlátra, tetőre, járdára, egyéb helyekre a megrendelő kérése szerint.

Vállaljuk a klímaberendezések telepítését, klímaberendezéseken az időszakos karbantartásokat, tisztításokat, meghibásodás esetén garanciaidőn belüli és azon kívüli szerelését, ügyintézését, készülék áthelyezéseket, készülék leszereléseket.

Klímatechnikai tevékenységünket elsődlegesen Pécsen, Baranyában végezzük, de ezeken a területen kívül is tudunk vállalni munkát előzetes egyeztetés alapján.

Aktuális árainkért, kérdés esetén keressenek telefonon a 0620/2222-378-as telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen.

Valamennyi általunk forgalmazott termék teljes körű műszaki kiszolgálását, üzembe helyezését, garanciális és garancián túli, helyszíni és műhely javítását, karbantartását jól képzett szakembereink végzik.